معرفی نامزدهای آفریقایی-آمریکایی جوایز هشتاد و نهمین دوره مراسم اسکار

Views 9

رای دهندگان اسکار، نام فیلم موزیکال «لالالند» را با ۱۴ نامزدی، در کنار نام فیلم هایی همچون تایتانیک و همه چیز درباره ایو، در تاریخ آکادمی علوم و هنرهای تصاویر متحرک ثبت کردند.

از دیگر اتفاقات اسکار امسال، بر خلاف اسکار خیلی سفید سال گذشته، نامزدی ۶ بازیگر سیاه پوست و ۳ فیلم آفریقایی-آمریکایی است.

فیلم «مهتاب» نیز با ۸ نامزدی، مود توجه اهالی اسکار قرار گرفت. فیلمی که وقایع زندگی دشوار رقصنده ای سیاه پوست و همجنسگرا را از کودکی تا بزرگسالی به تصویر کشیده است.

فیلم «حصارها» نامزد دریافت ۴ جایزه در بخش های بهترین فیلم، بهترین بازیگر مرد، بهترین بازیگر زن مکمل و بهترین فیلمنامه شد. فیلمی که درباره یک رفتگر و خانواده اش در دهه ۵۰ میلادی است. از بازیگران برجسته «حصارها» می توان به دنزل واشینگتن و ژوان ادپو اشاره کرد.

فیلم «افراد پنهان» نیز که بازگو کننده داستان سه زن آفریقایی-آمریکایی مشغول کار در ناسا است، توانست در سه بخش نامزد شود.

ژیل روبرتسون، رئیس انجمن منتقدان فیلم های آمریکایی-آفریقایی می گوید: «این فیلم به خوبی جامعه آمریکایی های آفریقایی تبار را به تصویر کشیده است. جامعه ای که تنها شماری از بازیگران سیاه یا کارآفرینان آن شناخته شده اند. شما جامعه آسیایی ها را هم دارید و جامعه لاتین تبارها را. شما مسلمانان را هم دارید، همچنین زنانی که این فرصت را نداشتند تا شناخته شوند یا مقابل دوربین قرار بگیرند یا اینکه در موقعیتهای فنی مثل کارگردانی نبودند. به همین دلیل هنوز کارهایی زیادی برای انجام دادن باقی مانده است.»

در بخش مستند رقابتهای اسکار، دو فیلم آمریکایی-آفریقایی نامزد دریافت جایزه شدند.
یکی از این دو، ف
یلم «او. جی: ساخت آمریکا» درباره چالش های زندگی اورنتال جیمز سیمپسون، هنرپیشه و بازیکن فوتبال آمریکایی است و دیگری فیلم «من کاکاسیاه تو نیستم» که به موضوع نژاد در آمریکای مدرن می پردازد.

از نظر ژیل روبرتسون، رئیس انجمن منتقدان فیلم های آمریکایی-آفریقایی، این فیلم ها به دلیل محتوای قوی خود نامزد دریافت جایزه شده اند و توانسته اند زندگی در درون جامعه آمریکا را بخوبی به تصویر بکشند.

او می گوید: «شما فیلم هایی را می بینید که توانسته اند وارد زندگی مردم شوند. در فیلم «افراد پنهان» شما با زنانی آشنا می شوید که تنها به دنبال فرصتی بودند تا نشان دهند چه کارهایی می توانند انجام دهند که این یک موضوع جهانی است. در فیلم «مهتاب» نیز همین دیده می شود. شما مرد جوانی را می بینید که هم با محدودیتهایش به دلیل درآمد کم خانواده دست و پنجه نرم می کند و هم در تلاش است با شرایط جنسی خود کنار بیاید که این هم موضوعی جهانی است.»

در کنار نامزدی «لالالند» در ۱۴ بخش که رکوردی در اسکار محسوب می شود، نامزدی مهتاب در ۸ بخش را نیز باید رکوردی برای فیلم های آمریکایی-آفریقایی شرکت کننده در اسکار دانست.

هشتاد و نهمین دوره مراسم اسکار امسال ۲۶ فوریه ۲۰۱۷ میلادی برگزار خواهد شد.

Share This Video


Download

  
Report form
RELATED VIDEOS