Hisarcıklıoğlu: "15 Mart'tan Sonra TOBB Nefes Kredisi'nin İkincisini Başlatacağız"

Haberler.com 2018-03-01

Views 96

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "İnşallah 15 Mart'tan sonra sayın Başbakanımızla beraber TOBB Nefes Kredisi'nin ikincisini başlatacağız. Yine düşük faizli, mevduat faizinin altında üyelerimizi kredi imkanına kavuşturacağız." dedi.

Çeşitli ziyaretler için Zonguldak'a gelen Hisarcıklıoğlu, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen, "Alaplı Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni"nde yaptığı konuşmada, ekonominin ayakta kalması için mücadele etmeleri gerektiğini söyledi.

Herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini belirten Hisarcıklıoğlu, "İnşallah 15 Mart'tan sonra sayın Başbakanımızla beraber TOBB Nefes Kredisinin ikincisini başlatacağız. Yine düşük faizli, mevduat faizinin altında üyelerimizi kredi imkanına kavuşturacağız. Bu kapsamda yine söylüyorum zaman zaman bilgide noksanlık var. Kredi Garanti Fonu'na müracaat etmenize gerek yok. Haber

https://www.haberler.com/hisarciklioglu-15-mart-tan-sonra-tobb-nefes-10615870-haberi/

Share This Video


Download

  
Report form
RELATED VIDEOS