Kadınlardan milli takıma ekran başında destek

Haberler.com 2019-11-14

Views 893

Bilecik'te bir grup kadın, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri'nde İzlanda ile karşılaşan milli takıma destek olmak amacıyla mahalle lokalinde ekran başına geçti.

Bozüyük ilçesinde yaşayan yaklaşık 50 kadın, Türkiye ile İzlanda arasında oynanan H Grubu 9. hafta maçı için çocuklarıyla kent merkezinde bulunan Şeyh Şamil Parkı'ndaki lokalde bir araya geldi.
İzlanda karşısında ter döken ay-yıldızlı sporculara destek için Türk bayraklarıyla asker selamı veren kadınlar, zaman zaman tezahüratta bulundu.
Etkinliği organize eden Kısmet Sağlam, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Futbol izlemek sadece erkeklere has bir şey değil. Milli takımımızın arkasında olduğumuzu göstermek için bir araya geldik. Bayanların da işin ucundan tutabildiğini, gerektiğinde şahlanarak maç izleyebileceğini göstermek istedik." şeklinde konuştu.
Tek yürek olarak maçı izlediklerini anlatan Sağlam, "Özellikle milli takım maçlarında, ülkenin milli durumlarında bizler tek yürek oluyoruz. Haber

https://www.haberler.com/kadinlardan-milli-takima-ekran-basinda-destek-12619327-haberi/

Share This Video


Download

  
Report form