Merkel: "Türkiye'nin taleplerinin AB liderlerinin kabul etmesini bekliyorum"

Haberler.com 2021-06-24

Views 22

- Merkel: "Türkiye'nin taleplerinin AB liderlerinin kabul etmesini bekliyorum" Almanya Başbakanı Angela Merkel, federal mecliste gerçekleştirdiği konuşmasında "Türkiye ile birçok konuda farklı düşünce içerisinde de olsak Türkiye ile işbirliği yapmalıyız.
- Merkel: "Türkiye'nin taleplerinin AB liderlerinin kabul etmesini bekliyorum"
BERLİN - Almanya Başbakanı Angela Merkel, federal mecliste gerçekleştirdiği konuşmasında "Türkiye ile birçok konuda farklı düşünce içerisinde de olsak Türkiye ile işbirliği yapmalıyız. Türkiye'nin taleplerinin AB liderlerinin kabul etmesini bekliyorum" dedi.
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Brüksel'de yapılacak olan Avrupa Konseyi zirvesi öncesi Federal mecliste zirvenin ağırlıkla başlıkları olan iklim koruması, korona, Rusya ve İngiltere ile ilişkiler ve mülteciler konusunda Federal meclisi bilgilendirdi. Haber

https://www.haberler.com/merkel-turkiye-nin-taleplerinin-ab-liderlerinin-14222110-haberi/

Share This Video


Download

  
Report form