8 yaşındaki kız, silahlı soyguncuya beyzbol sopasıyla saldırarak babasını kurtardı

Haberler.com 2024-08-15

Views 32

Minnesota'da bir likör mağazasında silahlı soygun girişimi, mağaza sahibinin 8 yaşındaki kızı tarafından engellendi. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, soyguncu silahıyla kasadaki parayı isterken, baba ile kavgaya tutuştu. Bu sırada küçük kız beyzbol sopasıyla soyguncuya saldırdı ve babasını kurtardı. Soyguncu kaçtı ancak kısa süre sonra yakalandı. Polis, şüpheliyi birinci derece ağır soygun teşebbüsü suçlamasıyla tutukladı. Cesur kızın babası, "Onunla gurur duyuyorum, çok güçlü" dedi.

Minnesota'nın Maplewood kentindeki Big Discount Liquors mağazasında yaşanan bu inanılmaz olayda, cesur bir kız çocuğu, silahlı bir soyguncuyu beyzbol sopasıyla döverek babasını kurtardı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, şüphelinin mağazaya girip dolaştıktan sonra kasaya yaklaştığı ve babanın üzerine silah doğrulttuğu görülüyor. Baba Leo, Cumartesi akşamı saat 21:30 civarında dükkanı kapatırken adamın içeri girdiğini söyledi.

hbrlr1.com/cbbffccckckckl

Share This Video


Download

  
Report form
RELATED VIDEOS